Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Open dagen bij Belliny fabrics & furniture

Op donderdag 13 en vrijdag 14 oktober houdt Belliny fabrics & furniture open huis op haar nieuwe locatie in Naarden Vesting. Professionals ('trade only') zijn op beide dagen van 10.00-20.00 uur welkom.

Claire Declemy van Belliny fabrics & furniture timmert flink aan de weg. De succesvolle onderneemster, die in ETC Design Center Europe een showroom heeft, heeft een kleine tweede showroom geopend die gelijktijdig dienst doet als kantoor. Zij denkt hiermee tegemoet te komen aan de architect c.q. interiordesigner die met zijn klanten in een mooie en private setting de producten bij elkaar kan zoeken en bekijken. Sinds 1 september beschikt Belliny fabrics & furniture over een tweede, extra showroom c.q. kantoor. Hier treft de bezoeker alle collecties aan die Belliny heeft. Iedere professional is ook welkom met eigen klanten om dingen te bekijken en uit te zoeken. Op afspraak is de extra showroom open.


In de nieuwe vestiging in Naarden vind je stoffen van Belliny fabrics, Designs of the Time, The Isle Mill en Conanti Leathers en een kleine selectie van de meubelen van Label van den Berg.

Wil je de open dagen bezoeken? Meld je je dan aan via dit e-mailadres, dan zorgen Claire & Anne-Marie ervoor dat er genoeg food en drinks in huis zijn! 

Meer informatie:
Belliny fabrics & furniture
Promers Kazerne - Unit 40/43 
Adriaan Dortsmanplein 3
1411 RC Naarden
+31624999303
info@belliny.nl  
www.belliny.nl