Vijf verschillende manieren op een rijtje gezet

Zo verwerk je natuursteen in interieur

Naast dat er erg veel manieren zijn om natuursteen te verwerken in het exterieur van de woning, kan natuursteen ook op verschillende manieren toegepast worden in het interieur. Wel is het dan belangrijk om met twee aspecten rekening te houden. Allereerst bepaalt doorgaans het gebruik van de ruimte welke natuursteen toepassing zich daar het beste voor leent. Daarnaast speelt de uitstraling van de sortering ook een erg belangrijke rol. De uitstraling bepaalt de ambiance en die moet natuurlijk wel aansluiten bij hetgeen dat voor ogen is. De mogelijkheden zijn eindeloos en daarom toont Bouwen Met Natuursteen graag 5 manieren waarop natuursteen verwerkt kan worden in het interieur.

Natuurlijke uitstraling
Het meest voor de hand liggende is toch wel natuurstenen gevelbekleding, maar dan in het interieur.

Luxe uiterlijk
Naast dat natuursteen het interieur kan voorzien van een natuurlijk uiterlijk, kan men het materiaal ook gebruiken om de inrichting een exclusieve uitstraling te geven. 

Robuust en stoer
In het ontwerp van dit restaurant kon een gezellige open haard niet missen. Deze open haard werd uitgevoerd in NG Rock. Deze steensoort zorgt ervoor dat ieder interieur er meteen robuust en stoer uitziet. Dat geldt ook voor deze haard, hij oogt krachtig en trekt daardoor meteen alle aandacht naar zich toe. Neem plaats voor de open haard, het is er heerlijk vertoeven.

Modern en sfeervol
Natuursteen kan ook gebuikt worden om een interieur een moderne uitstraling te geven. De hedendaagse villa, van de foto hierboven, is daar het toonbeeld van. Doordat het metselwerk van het exterieur terug komt in het interieur wordt een unieke beleving gecreëerd. De witte muren vormen een prachtig contrast met de pilaren en dunne wanden van natuursteen. Hierdoor oogt het geheel modern, maar toch erg sfeervol. 

Verder dan de verbeelding
Men kan ook werkelijk verder gaan dan de verbeelding. Onze sortering Brno werd geleverd in een zeer speciale editie. De specifieke afmeting, kleur en afwerking dragen bij aan het gewenste resultaat. De muur is gebaseerd op de uiterlijke kenmerken van turf, waardoor het lijkt alsof turf op unieke manier verwerkt werd in de muren.

Bron: Bouwen met Natuursteen

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven