Joost van Colors@Home Van Hooijdonk neemt zitting in de INretail ledenraad

Joost van Hooijdonk heeft zitting genomen in de INretail ledenraad. "Wij zijn een kleinere winkel in vergelijking met de grote concerns. Vanuit die invalshoek en ervaring wil ik mijn bijdrage aan de ledenraad leveren", laat Joost weten. 

Joost van Hooijdonk (36 jaar) woont in Roosendaal. "Samen met mijn vrouw Debbie heb ik een winkel in Roosendaal en Prinsenbeek, deze zijn aangesloten bij de franchiseorganisatie Colors@Home. Voorheen hadden we een verfwinkel, verkochten we behang en hadden we een schildersbedrijf. Maar in 35 jaar heeft de winkel zich flink ontwikkeld. We hebben geen schildersbedrijf meer, maar we leveren wel een breder aanbod aan producten voor het #nterieur dan vroeger. Denk aan verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren, buitenzonwering en maatwerkkasten. We werken met een vast team in de winkel en in de buitendienst. Veel van onze medewerkers zijn al jaren bij ons in dienst."

"De afgelopen jaren, en zeker tijdens de coronatijd hebben we gemerkt hoe belangrijk het is dat je door een #brancheorganisatie wordt vertegenwoordigt. Ik vind dan ook dat je daar zelf aan moet bijdragen. Wij zijn een kleinere winkel in vergelijking met de grote concerns. Vanuit die invalshoek en ervaring wil ik mijn bijdrage aan de ledenraad leveren.”

Bron: LinkedIn


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven