Zijn woonprogramma's niet meer trendy?

In de designwereld van woondecoratie en trends zijn bijpassende meubelsets, oftewel woonprogramma's, al eeuwenlang een populaire trend omdat ze toegankelijk en kostenvriendelijk zijn, en het bespaart je tijd bij het zoeken naar meubels die aan elkaar kunnen worden gekoppeld. Om nog maar te zwijgen, het zorgt er over het algemeen voor dat een ruimte er goed uitziet. Dat meldt House Digest in een artikel.

Bijpassende meubelsets zijn er in veel verschillende vormen en maten, van bedframes, dressoirs, nachtkastjes, banken, stoelen en meer, maar naarmate de tijd vordert, veranderen ook trends, en bijpassende meubelsets krijgen niet meer de aandacht die ze ooit kregen. Tenminste, volgens Hunker, ontdekten oprichters en ontwerpers van Interior Design by S&S Sharon Falcher en Sherica Maynard dat de bijpassende meubelsets worden vervangen door mix en match-sets. De val van bijpassende meubelsets is misschien hier, omdat mensen tegenwoordig moeiteloos hun meubelstukken mixen en matchen om een ​​omgeving te creëren die er moderner, scherper uitziet en toch goed aanvoelt.


Tegenwoordig is het meer mix and match. 

Alles is evolutie. Het is normaal om dingen te ontgroeien, zelfs je interieur. Als je af en toe je meubelset niet ontgroeit, groei je dan wel? Allerlei trends komen en gaan in de interieurwereld. Bijpassende meubelsets zijn veilig, verenigd en kosteneffectief. Het kost weinig moeite en strategie om het te combineren met decor, omdat de stukken al hetzelfde zijn. Na verloop van tijd kan het gebrek aan differentiatie, texturen en tonen een ruimte saai en charmeloos maken, volgens City Chic Decor .

Bron: House Digest


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven