“Er ontstaan iedere keer weer zulke toffe samenwerkingen”

Vijfde editie De Interieur Club X ELLE Decoration Netwerkborrel al uitverkocht

Op vrijdag 16 september aanstaande organiseert De Interieur Club samen met ELLE Decoration de netwerkborrel voor de interieurprofessional tijdens het designweekend in Amsterdam, GLUE. Het netwerkevent was in no time uitverkocht.“Het is zo fijn dat wij zoveel interieuprofessionals kunnen samenbrengen op onze netwerkborrels en om iedere keer achteraf te horen dat er toffe samenwerkingen zijn ontstaan!”, aldus Mark Timo, host van De Interieur Club Podcast.

Tijdens het interieurevent op 16 september wordt het allernieuwste nummer van ELLE Decoration feestelijk gelanceerd, vieren we dat ELLE Decoration al dertig jaar dé toonaangevende Nederlandse titel is op het gebied van interieur en design en proosten we op De Interieur Club die al voor de vijfde keer zijn (uitverkochte) netwerkborrel voor interieurprofessionals organiseert.

Wees niet getreurd; De Interieur Club organiseert vier keer per jaar dit netwerkevent voor interieurprofessionals. Omdat deze editie in no time was uitverkocht maakt De Interieur Club de nieuwe datum nu al bekend voor de 6de editie. De volgende staat gepland op vrijdag 2 december - en ook weer op een hele toffe locatie in Amsterdam.

De tickets voor vrijdag 2 december zijn nu te koop via de website van De Interieur Club.

Meer informatie:
De Interieur Club
contact@deinterieurclub.com
www.deinterieurclub.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven