Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"InCoDa belooft een feestelijke editie te worden met een festival, veel mooie merken en..."

Over een kleine twee maanden staat de Interieur Collectie Dagen (InCoDa) voor de deur. Op 11, 12 en 13 september staat Evenementenhal Gorinchem in het teken van raamdecoratie, vloeren, wandbekleding en stoffering in de woning- en projectinrichting. "Dit jaar wordt het een feestelijke editie met een uitgebreid programma, waaronder InCoDa’s eerste festival", laat de organisatie weten.

Tegelijkertijd staan de NK's er in volle glorie. Dit jaar is er ook een NK Parketleggen voor kinderen. "En bij het NK Woning- en Projectstofferen ontmoet je jonge stoffeerders uit jouw regio."



Raamdecoratie
Op het gebied van raamdecoratie kunnen bezoekers bijvoorbeeld terecht bij B&C Raamdecoratie, Copahome, Headlam, Indivipro, Verano, Blend Window Fashion, BD Line en ICONIQ by Inside.

Stoffen
Ook zijn onder andere de g
ordijn- en of meubelstoffen van Vadain, Indivipro, Clochard, Eijffinger, Headlam, Mercis, Aristide en Vyva Fabrics te bewonderen.



Vloeren
Voor de vakgenoten, die zich richten op vloeren is er een ruim aanbod, zoals Hebeta,
Koninklijke Peitsman, Carpetlinq, INTR, Fetim Group Mondial, Interfloor, F.BALL, TFD Floor Tile, Plinten & Profielen Centrale en Bostik. 

Behang en verf
Ten slotte wordt het behang en verf van nieuwkomers ESTAhome -Origin, Akzo Nobel, de natuurlijke wanden van NoorzeeBanket en akoestische oplossingen van Tacito gepresenteerd. Tevens zijn BN Walls, Masureel, Arte en Van Sand er ook bij.

Boek een stand of registreer voor een bezoek via deze link.

Meer informatie:
Interieur Collectie Dagen (InCoDa)
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem
www.interieurcollectiedagen.nl

Publicatiedatum: