Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Interface over Mission Zero:

"Dringende noodzaak om de manier waarop we zaken doen te veranderen"

"Terwijl de industrie de beschaving naar nieuwe hoogten brengt, globaliseert, verstoort, verkoopt en consumeert de mensheid meer dan ooit tevoren. Zo blijven de onbedoelde gevolgen van de industrialisatie een negatief effect hebben op het klimaat. Er is een dringende noodzaak om de manier waarop we zaken doen te veranderen", zo begint Interface haar persbericht.



De vloerenfabrikant zet zich in om te werken op een manier die herstellend is, wat betekent dat we goed doen, in plaats van alleen minder schade toe te brengen aan mens en milieu. Deze ontzagwekkende reis begon in 1994 toen ze aan Mission Zero begonnen, hun missie om het bedrijf te transformeren, om zo tegen 2020 geen negatieve impact op de planeet te hebben.


Het Net-Works-programma verzamelde visnetten zodat ze konden worden gerecycled tot nylongaren.

"Het was een grote shift, voor een vloerfabrikant, om een ​​reis naar duurzaamheid te beginnen. We hebben zelfs al een nuldoel gesteld toen anderen net begonnen na te denken over hun impact op het milieu. We wisten dat het ambitieus was en dat we ons denken en bedrijf drastisch moesten veranderen. We zouden onze gezamenlijke toekomst transformeren", aldus Interface.

Meer informatie:
Interface
www.interface.com

Publicatiedatum: