Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Interieurstyliste Noëlle Baartmans gaat niet mee met de trends

Noëlle Baartmans begon na haar Bachelor Business Administration als stylist voor Danie Bles, waar haar liefde voor interieurs serieuzere vormen aannam. Inmiddels timmert de interieurstylist flink aan de weg.

Noëlle’s passie voor interieurs komt voort uit haar achtergrond in styling en haar liefde voor reizen. Noëlle heeft jarenlang als stylist bij Danie Bles gewerkt, waar ze events heeft ontworpen en gestyled voor o.a. L’Oréal, juwelenontwerper Bibi van der Velden en Douwe Egberts. Samen met Evelyn Struik heeft ze binnen het concept ENstudios gewerkt aan diverse interieurdesign opdrachten.


Interieurstyliste Noëlle Baartmans. Foto: noellebaartmans

In een interview met Elle Decoration vertelt ze dat 'trends' haar niet zo veel doen: "Ik ga niet mee met de trends, maar maak een interieur op gevoel. Ik raak geïnspireerd door kunst, culturen, bijzondere plekken en architectuur. Het is een mix van design , vintage en mainstream, een mix and match. Ik hou van een beetje rock and roll, maar ook bohemien en ook weer klassiek à la Ralph Lauren."

Noëlle heeft haar studio aan de Gerard Doustraat in Amsterdam, een plek van inspiratie die ze continue verandert en vernieuwt zonder vaste collectie. Hier kun je haar stijl en items shoppen. Op vrijdag en zaterdag ben je welkom om binnen te lopen , inspiratie, of om meubels en accessoires van bekende design maar ook van kleinere merken aan te schaffen uit landen als Australië, Amerika, Frankrijk en Spanje.

Meer informatie:
Noëlle Baartmans
Gerard Doustraat 134
1073 VX Amsterdam
+316 15320989
noellebaartmans@gmail.com
www.noellestyling.com

Publicatiedatum: