Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Cotap introduceert waterbestendige laminaatcollectie

Laminaat is één van de meest populaire vloeren. Toch kiezen veel consumenten ervoor om in vochtige ruimtes, zoals de keuken of toilet, een andere vloer te plaatsen. Met de waterbestendig laminaatcollectie is dat niet meer nodig. Met de toevoeging van een extra waterbestendige kwaliteit, gaan ook de bestaande twee kwaliteiten verder onder de naam Aqua collectie. Dankzij de nieuwste technieken kan water niet meer doordringen in de vloer. Dat maakt de waterbestendige laminaat vloeren zelfs geschikt voor vochtige ruimtes, zoals de keuken, wasruimte of het toilet. Dat meldt Cotap in een persbericht.



Tot 24-uur bescherming tegen water
De randen en groeven van het laminaat zijn voorzien van een unieke hydrofobe coating, waardoor het water niet door de kieren doordringen in de kern van de vloer. Daarnaast overlappen de groeven elkaar als de panelen in elkaar klikken. Ook zorgt de unieke clickverbinding ervoor dat de panelen strak in elkaar sluiten, zodat water niet door kleine kieren naar binnen kan dringen. Tot slot bestaat de basis van de planken uit een extreem sterke en waterbestendige HDF-plaat. Deze plaat vermindert het zwellen van laminaat aanzienlijk als de panelen in contact komen met water. Zo bieden de Aqua laminaat vloeren, bij het juiste gebruik, tot wel 24 uur lang bescherming tegen water.     

Co-pro vloertoebehoren voor installatie
Onze waterbestendige laminaat vloeren zijn in een handomdraai geïnstalleerd. Door gebruik te maken van bijpassende vloertoebehoren uit onze Co-pro collectie behoudt de vloer het waterbestendige karakter. Kies bijvoorbeeld voor de watervaste plinten uit de Amsterdam collectie, zodat de vloer geen vocht kan opnemen.



Meer informatie:
Cotap
038 385 15 15
info@cotap.nl
www.cotap.nl

Publicatiedatum: