Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Leoxx introduceert vernieuwde Spacia-collectie:

'Terrazzovloeren helemaal terug van weggeweest'

"Terrazzovloeren zijn helemaal terug van weggeweest. Met hun unieke look vormen ze een echte eyecatcher in het interieur. Zo ook de terrazzodessins in de vernieuwde Spacia-collectie van Amtico", aldus Leoxx. De praktische vinyltegels zijn beschikbaar in zes authentieke looks en twee meer uitgesproken dessins die nét even anders zijn. Van rustige ontwerpen met steentjes in zachte parelmoer- en grijstinten tot krachtige dessins met een donkere achtergrond of een speels design.



Spacia terrazzovloeren zijn speciaal ontworpen om te combineren met andere steen- of houtdessins. Ze zijn ideaal om mee te werken dankzij het lichte gewicht en een drietal gemakkelijk te installeren tegelformaten. De LVT-tegels hebben een toplaagdikte van 0,55 mm en zijn voorzien van een unieke Quantum Guard-urethaancoating met een geïntegreerde antimicrobiële bescherming.

Spacia bevat uitsluitend ftalaatvrije en biologische weekmakers, is geproduceerd met 30% gerecyclede content en 100% recyclebaar. Geschikt voor projecten die conform BREEAM of LEED worden gebouwd.

Meer informatie:
Leoxx
Ringveste 9
3992 DD Houten
030 635 1000
info@leoxx.nl
www.leoxx.com

Publicatiedatum: