Advertorial

Deze designitems geven je interieur iets extra's

Iedereen wil wel een echte eyecatcher in zijn of haar woonkamer neerzetten. Zo'n eyecatcher kan een echt design item zijn die door een ontwerper is ontworpen met een verhaal. Design items hoeven niet duur te zijn, maar verdienen vaak wel de nodige aandacht wanneer je een plekje in de woonkamer voor het item zoekt. Een design item kan groot of klein zijn en het belangrijkste is dat jij je als persoon herkent in het verhaal. Denk bijvoorbeeld aan een verre reis die je hebt gemaakt en waar je een prachtig dressoir hebt gezien, of die ene vintage winkel die je hebt bezocht tijdens een feestje in de stad met vrienden. Design meubels hoeven dan ook niet altijd nieuw te zijn, het gaat erom dat jij een verhaal bij het item kan vertellen. Dat kan gaan van een prachtig ontworpen vaas, een kunstzinnig beeld tot aan een design tv standaard.

Het kiezen van design items
Het vinden en het kiezen van de juiste design items kan soms erg lastig zijn. Met een design meubel kan je namelijk de hele sfeer in de woonkamer veranderen. Dit kan natuurlijk positief uitpakken, maar wanneer je een item kiest die niet in je woonkamer past kan het ook gelijk de hele sfeer op een negatieve manier beïnvloeden. Het is daarom belangrijk, zeker bij vintage items, dat je goed kijkt naar de sfeer in je woning en hoe je deze wilt beïnvloeden. Zeker wanneer je designmeubelen of accessoires online besteld is het handig om de afmetingen te bekijken om te zien of het meubelstuk wel in je woonkamer past. Past het? Dan heb je een prachtige eyecatcher gevonden die je op een centrale positie in de kamer kan plaatsen. Denk aan een prachtig schilderij, een unieke lamp of een authentiek tv meubel. Wil je liever een moderne twist aan je woonkamer geven waarmee je je tv flexibel kan verplaatsen? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van een tv standaard.

Het gebruik van de tv standaard
Hoewel een tv standaard natuurlijk niet heel vintages is, kan je dit wel gebruiken als een design item. Een tv standaard geeft je woning namelijk een moderne twist, zeker wanneer je de tv regelmatig verplaatst. Met een tv standaard kan je de tv eenvoudig verplaatsen en wil je even geen tv in de woonkamer? Dan zet je deze eenvoudig in een andere ruimte neer. De tv standaards zijn voorzien van wielen waarmee je de tv standaard soepel kan verplaatsen. Bovendien zijn de standaards in verschillende afmetingen beschikbaar zodat er voor iedere tv een perfecte standaard te vinden is. En wil je nog stijlvoller uitpakken? Tover je tv dan om tot een prachtig kunstwerk met een perfect gekozen screensaver.

Een designitem mag eigenlijk niet ontbreken in je interieur wanneer je een echte eyecatcher in je woning wilt plaatsen. Een designitem kan ect van alles zijn; een modern meubelstuk, een prachtig schilderij of een ouderwetse stoel. Een designmeubelstuk kan de sfeer in je woonkamer een echte oppepper geven wanneer je het op de juiste manier in de kamer plaatst. Wil je liever geen vintage uitstraling? Kies dan voor een moderne twist en kies bijvoorbeeld voor het gebruik van een tv standaard. Met deze tv standaard ben je flexibel in de plaatsing van je tv en kan je het zelfs omtoveren tot een echt kunstwerk.


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven