'Ooit was het een kermisattractie'

Unilin Panels vindt de beursstand opnieuw uit

Ooit was het een kermisattractie waar kinderen zich konden uitleven, vandaag worden de rollen omgedraaid. Unilin Panels introduceert de Trendshooter, een hybride en mobiele manier om beurzen te bezoeken en klanten wereldwijd interactief te laten kennismaken met hun producten.

Met zes gloednieuwe interieurtrends opgebouwd rond de Unilin Panels collectie 2022-2026 wordt de kermisattractie van weleer een must-visit voor al wie de laatste nieuwe interieurtrends en producten achterna jaagt. Ontketen je ‘inner child’, zet je blik op scherp en houd je arm stabiel, want de Trendshooter schiet raak.Beursstand heruitgevonden
De Trendshooter – die ooit een eendjeskraam was – rijdt na jaren op stal te hebben gestaan als volwaardige, hybride en mobiele beursstand de internationale wegen op. In samenwerking met creatief bureau King George - the mad creative agency, ging Unilin Panels op zoek naar een alternatieve manier om beurzen te bezoeken. Nog voor Covid-19 was duidelijk dat de traditionele aanpak van beursstanden stilaan veranderde, maar door het virus raakte alles in een stroomversnelling. Een inventief concept als de Trendshooter introduceert een nieuwe manier om trends en collecties aan de man te brengen.Interactief bezoek
Op Salone del Mobile in Milaan konden de eerste bezoekers de nieuwe collectie ontdekken. Architecten, interieurliefhebbers, klanten... iedereen kan aan de Trendshooter zijn ‘inner child’ ontpoppen tot ware trendshooter. Je gooit een balletje naar een van de zwarte schietschijven, waarna een van de zes trends wordt uitgelicht. De Unilin Panels-medewerker stelt je op zijn beurt de bijhorende productstalen van baanbrekend en eigentijds plaatmateriaal voor, met designs in HPL, gemelamineerde panelen en decoratief MDF.Zo’n 222 soorten designs werden in 6 gloednieuwe trends omvat:

  1. Seventies: Een moderne interpretatie van een tijd waarin plezier maken een algemene gemoedstoestand was. Een summum van positiviteit dat resulteerde in een vrolijke tint – met oranje als de kleur van deze generatie – gecombineerd met natuurlijke materialen en organische vormen.
  2. Purple Dust: Van lavendel tot violet, paars biedt een baken van rust in moeilijke tijden. Het is licht en vrolijk, maar toch geraffineerd en ontspannend. Het past perfect bij andere paarstinten en sterke neutrale kleuren zoals klassiek wit, zwart en grijs.
  3. Cottage Core: Een romantische manier van leven overheerst, bij voorkeur op het platteland en midden in de natuur. Op de melodie van een glooiend Engels landschap, ontvluchten we het hedendaagse met een nostalgische knipoog naar minder complexe tijden. Cottage Core omvat charmante kleuren en materialen met hout, oudroze en gecultiveerd groen.
  4. Green Hope: Hoop, vrijheid en optimisme worden vandaag meer dan ooit gekoesterd. Dat intense verlangen is terug te vinden in een waaier van groene kleuren die de band met de natuur aanhaalt. Combineer met aardse kleuren, pasteltinten of gedurfdere donkere kleuren.
  5. Funkness Mess: ‘Less is More’ wordt ‘More is More’. Een georganiseerde chaos van pasteltinten en originele, funky accessoires in felle kleuren, gecombineerd met licht en donker hout, introduceert maximalisme. Funkness Mess is een uiting van een uniek interieur en een bijzondere persoonlijkheid.
  6. Earthy Tones: Moeder Aarde heeft altijd het laatste woord en onze voorliefde voor de natuur is nog nooit zo groot geweest. Dit vertaalt zich in warme en ontspannende huiselijke cocons die geïnspireerd zijn op de aarde (door kleuren als beige, zand, terracotta en klei).

Meer informatie:
Unilin Panels
www.unilinpanels.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven