Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kötter Living digitaliseert bedrijfsprocessen met focus op de toekomst

Kötter Living was op zoek naar een goed bedrijfssysteem dat hun gehele workflow kan managen. Het goed kunnen verwerken van alle configuraties in het systeem is één van de belangrijkste eisen. LogicTrade, aanbieder van een scala aan softwarepakketten voor de meubel-, slaap- en woningtextielbranche, is te hulp gesprongen

Kötter Living is de meubelzaak waar klanten terecht kunnen voor een divers assortiment aan wereldse meubelen geselecteerd door de eigen stylisten. De woonwinkel is al jaren actief in Oldenzaal en sinds kort heeft het bedrijf ook een filiaal in Nijverdal geopend. "De producten van Kötter Living worden geïmporteerd uit alle mogelijke continenten, hierdoor ontstaan in de winkels een werelds karakter waar ze trots op mogen zijn", legt mede-eigenaar Bas Kötter uit.



De oplossing
LT Horizon is het systeem dat helemaal aansluit op de wensen van Kötter Living. De software van LogicTrade is speciaal ontworpen om de bedrijfsprocessen van meubelzaken te verwerken. Uitgebreide configuraties worden eenvoudig ingevoerd, waardoor er overzicht gecreëerd wordt. Kötter Living heeft naast de inzet van de basis LT Backoffice gekozen voor de inzet van LT StoreAssist, LT Planning en LT DeliveryAssist.



Via de backoffice is het nu eenvoudig om servicemeldingen te registreren en te monitoren. Hierdoor wordt via het dashboard van de software altijd melding gemaakt van servicemeldingen waar een actie vereist is. Door het gebruik van de PDA worden via de module LT StoreAssist de logistieke processen verwerkt en geïnventariseerd. De Planningsmodule zorgt ervoor dat de planning voor iedere gebruiker inzichtelijk is, zowel de medewerker in de winkel als de bezorger of stoffeerder die onderweg is. Als laatste wordt LT DeliveryAssist ingezet bij de bezorging van de producten. Alle informatie die de bezorger nodig heeft staat in deze app en de klant kan hierin tekenen voor ontvangst.



Het eindresultaat
Kötter Living heeft met de ingebruikname van LT Horizon en enkele optionele modules de workflow van haar woonwinkel nog meer weten te automatiseren. De volgende stap in het proces is dat de website van Kötter Living gevoed gaat worden vanuit de artikeldata die ingevoerd is bij Kötter Living. Hiervoor zijn gesprekken in volle gang.



Meer informatie:
LogicTrade
Wethouder Buitenhuisstraat 2B
7951 SM Staphorst
(088) 240 01 00
info@logictrade.nl
www.logictrade.nl

Kötter Living
Ainsworthstraat 30
7575 BT Oldenzaal
(0541) 534 288
www.kotterliving.nl

Publicatiedatum: