Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Simon Misak wekt interesse van honderdduizenden op social media

"Ik kijk met andere ogen naar de traditioneel stoffige wereld van vloerenleggers"

Als 9-jarige vluchteling kwam Simon Misak naar Nederland. Toen hij 16 werd is hij aan de slag gegaan als vloerenlegger en stoffeerder. Hier heeft hij een vakopleiding voor gevolgd evenals voor allround parketteur. De ondernemer van Armeens-Iraakse afkomst kwam erachter dat mensen het interessant vinden om zijn werk te volgen, waardoor hij zeer actief werd op social media. Ondertussen gaan Simon zijn video's viral en heeft hij samenwerkingen met verschillende bedrijven.


Simon Misak, eigenaar van Vechtdal Vloeren.

"Ik kijk nu eenmaal met andere ogen naar de traditioneel ‘stoffige’ wereld van vloerenleggers in Nederland", laat Simon weten. Met deze aanpak heeft hij
maar liefst 274.000 volgers en zelfs meer dan 3,5 miljoen likes op TikTok. Ook op Facebook heeft Simon de nodige aanhang. Meer dan 10.000 man volgt hem, waardoor hij volgens het platform een doelgroepgrootte heeft van 11 tot 13 miljoen. Zo werd een filmpje waarin hij een vloer aan het leggen is in totaal 28,7 miljoen keer bekeken. Tevens zijn er video's te zien met bekende Nederlanders zoals Eljero Elia, Kosso & Dorentina, Glen & Chantal Fontijn en Harrie Snijders.

Naast zijn succesvolle social media kanalen heeft Simon zijn eigen bedrijf: Vechtdal Vloeren. Het is een jong maar professioneel bedrijf gespecialiseerd in het leggen van houten vloeren als parket en laminaat. Tevens egaliseert hij met zijn onderneming vloeren, styled hij trappen en wordt er raamdecoratie geleverd.

Meer informatie:
Vechtdal Vloeren
Gramsbergerweg 64
7772 PB Hardenberg
085-0508050

simon@vechtdalvloeren.nl
www.vechtdalvloeren.nl

TikTok
Vechtdalvloeren

Facebook
Vechtdal Vloeren

Instagram
Vechtdalvloeren


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven