Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fabryk opent dit weekend haar deuren

Morgen, zaterdag 7 mei is het zover: Fabryk opent haar deuren. Vanaf 11.00 uur wordt de Fabryk omgetoverd tot 'Spring Fair' terrein, duurzame producten, lokale ondernemers, foodtrucks en nog veel meer. Fabryk produceert duurzaam designproduct, ontworpen, geproduceerd en gefaciliteerd in Friesland.

"Wij openen onze deuren voor een kijkje achter de schermen en maak kennis om met onze dagbesteding, talentontwikkeling en reïntegratie mogelijkheden. Maar bovenal beloofd het een prachtige dag te worden met veel fun, mooie producten, workshops en nog veel meer", aldus Fabryk op social media.



Na een carrière in de Retail besloot Esther Veenstra dat het haar tijd was. De geboorte van Fabryk Design was op 1 juli 2016 een feit. Inmiddels heeft ook FBRK-Werkt het levenswerk gezien, een dagbesteding binnen Fabryk Design. De deelnemers werken mee aan de producten.

Meer informatie:
Fabryk
Schapendrift 1C
8435 WK Donkerbroek
www.fabrykdesign.nl

Publicatiedatum: