Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Ronald van der Hart van Totaalbouw Zeeland:

“Ik heb bewondering voor Drees Klaassen, de eigenaar van de Plinten en Profielen Centrale”

De 47-jarige Ronald van der Hart is een gepassioneerd ondernemer in de interieurbranche. Hij is onder meer de oprichter van Totaalbouw Zeeland, een bedrijf dat  is gespecialiseerd in kasten op maat, interieurbouw, RVS leuningen, systeemplafonds, hardglazen deuren en standbouw. In een interview met Marielja ten Bruggencate van de Bevelandse Bode vertelt Ronald dat hij veel ontzag heeft voor Drees Klaassen, de eigenaar van de Plinten en Profielen Centrale.


Ronald van der Hart.

"Nu heb jij iets tegen alle ondernemers gezegd, maar is er ook iemand specifiek met wie je nog wel eens rond de tafel zou willen zitten?", vraagt Marielja.

"Dat zijn verschillende mensen", antwoord Ronald. "Zo heb ik bewondering voor Drees Klaassen, de eigenaar van de Plinten en Profielen Centrale. Hij begon als een eenmanszaak in randafwerking en besloot om iedere bestellingen gratis naar de klant toe te brengen. Hij is uitgegroeid tot dé plinten en profielen leverancier van Nederland en levert nog altijd gratis. Drees had een visie en daar heeft hij aan vastgehouden."

Lees hier het complete artikel van de Bevelandse Bode.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven