Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Housetour door de duurste villa aan de Reeuwijkse Plassen

Op een prachtige locatie, aan de rand van Reeuwijk ligt een schitterende landhuis welke voorzien is van alle luxe wat je maar kunt indenken. Kenmerkend voor het object zijn de absolute privacy, de Reeuwijkse Plassen voor de deur en toch gelegen nabij de centrale voorzieningen van Gouda en Reeuwijk. Hier voelt elke dag aan als vakantie.

Rondleiding van Pure Luxe

Het perceel bestaat uit het woonhuis met souterrain, dubbele garage (ca. 50 m2 begane grond) met woonruimte (ca. 50 m2 1e verdieping), kantoorruimte (ca. 80 m2 verdeeld over begane grond en 1e verdieping) en botenhuis (ca. 36 m2) met elektrische botenlift.
Verder zijn de woning, alle bijgebouwen, terrassen en 9 parkeerplaatsen onderheid. Er is plaats voor in totaal 19 parkeerplaatsen. Het perceel is afgesloten middels tuinmuren en een hekwerk voorzien van een elektrische poort. In totaal bevat het perceel 2.350 m2 grond en 220 m2 water.

Bron: Funda

Publicatiedatum: