Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe CEO start bij Interface

Per 18 april start Laurel Hurd als de nieuwe CEO van Interface. Zij volgt in deze rol Dan Hendrix op, die wel voorzitter van de raad van bestuur blijft. Hurd wordt voorgesteld als een resultaatgerichte aanvoerder met dertig jaar internationale ervaring in de consumentengoederen, hoofdzakelijk bij Newell Brands.

“Ze heeft een bewezen staat van dienst in het bevorderen van winstgevende groei door middel van innovatie en wereldwijde expansie, en wordt door haar teams en collega's geprezen als een gepassioneerde en inspirerende leider,” zegt Interface over de aanstelling.

"Interface is een bijzonder bedrijf", zegt Hurd in een verklaring. "Ik voel me aangetrokken tot de krachtige missie en het is een eer om in de positie van CEO voort te bouwen op de reputatie van Interface als leider op het gebied van design, innovatie en duurzaamheid."

Over Interface
Interface Inc. is een wereldwijde vloerenfabrikant, gespecialiseerd in CO2-neutrale tapijttegels en veerkrachtige vloeren, waaronder luxe vinyltegels (LVT) en nora® rubber vloeren. Al meer dan 25 jaar heeft het bedrijf de missie om de CO2-voetafdruk van haar vloerproducten te verlagen. Alle vloeren van Interface zijn CO2-neutraal over de gehele levenscyclus via het Carbon Neutral Flooring Programma. Het bedrijf heeft de ambitie om een CO2-negatieve onderneming te zijn in 2040. Interface helpt klanten om ruimtes te creëren die welzijn, productiviteit en creativiteit ondersteunen. De Climate Take Back™ missie van het bedrijf gaat over het leveren van een bijdrage aan het omkeren van de opwarming van de aarde en het herstellen van de planeet. In de podcastserie ‘Design met oog voor het klimaat’, gepresenteerd door duurzaamheidsmanager Janneke Leenaars, geeft Interface inspiratie en inzicht in hoe de gebouwde omgeving kan bijdragen aan het realiseren van het Parijsakkoord.

Meer informatie:
Interface
www.interface.com 

Publicatiedatum: