Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

LEOXX exclusieve distributeur van designmerk van innovatieve geweven vinylvloeren

"Het is zover! Met trots kondigen wij aan dat LEOXX de exclusieve distributeur is van ntgrate®: een Belgisch designmerk van innovatieve geweven vinylvloeren. Een echte verrijking voor de LEOXX-collectie die qua design, kwaliteit en duurzaamheid past bij waar wij voor staan", kondigt het bedrijf aan. Van 5-7 april neemt LEOXX deel aan MaterialDistrict Utrecht. waar het op stand D09 de designs, kleuren en mogelijkheden van dit designmerk laat zien.



In een persbericht schrijft ntgrate dat 'Bij de unieke ntgrate-vloerencollectie design hand in hand gaat met een hightech productieproces. De hybride vloeren worden op state-of-the-art jacquard weefmachines vervaardigd. De grote verscheidenheid aan designs en kleuren kun je moeiteloos integreren in een uniek interieurontwerp. Door de ruime beschikbaarheid in uitvoering - kamerbreed, tegel, speciale vormen, click en karpet - kun je voor elke ruimte het best passende vloerplan realiseren.
Op zowel esthetisch als technisch vlak komen de geweven vinylvloeren tegemoet aan de strengste eisen van hedendaagse commerciële omgevingen. Ook wat akoestiek betreft; standaard met 19 dB en met de optionele akoestische backing realiseer je zelfs een contactgeluidisolatie van 22 dB. Een unicum op het gebied van geweven vinyl', aldus ntgrate.

Meer informatie:
LEOXX
www.leoxx.com

Publicatiedatum: