Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Alle materialen en arbeid van De Roode Loper in LogicTrade verwerkt

'Automatiseren van de vele collecties is een kunst'

De Roode Loper werkt met veel verschillende collecties waarbij heel veel extra mogelijkheden zijn. De vele mogelijkheden maken het lastig om dit allemaal duidelijk te organiseren binnen een bedrijfssysteem. Om dit allemaal te automatiseren is volgens LogicTrade een kunst, omdat er uitgebreide configuratie moeten komen. "Nadat wij voor De Roode Loper een uitgebreide configuratie hebben gebouwd konden we samen verder werken aan de automatisering van hun onderneming." Dat meldt de aanbieder van een scala aan softwarepakketten voor de meubel-, slaap- en woningtextielbranche 



Familiebedrijf De Roode Loper is een interieurwinkel die zich volledig heeft toegespitst op de verkoop van lopercollecties, met een tweetal winkels in Den Haag en Utrecht. "Daarnaast zijn in Hummelo het kantoor en magazijn gevestigd", voegt Birgit van der Heide toe, die adviseur is bij De Roode Loper.



De Oplossing
Allereerst is LogicTrade aan de slag gegaan met de configuraties. "We hebben uitgebreide configuraties aangemaakt met als resultaat dat de materialen en de arbeid automatisch via LogicTrade geselecteerd en verwerkt worden. Hierdoor hebben we inzicht weten te creƫren en is er ook duidelijker welke voorraad aanwezig is. Er kan nu veel beter voorraadbeheer worden toegepast." Dat laat het bedrijf weten.



De Roode Loper is ook de servicemodule van LogicTrade gaan gebruiken. Door dit te gaan gebruiken wordt er door servicemeldingen pro-actief gehandeld bij kwesties. Tevens is de module LT StoreAssist in gebruik genomen. Deze module zorgt ervoor dat er realtime inzicht is in de actuele voorraad. Op deze manier kan er door De Roode Loper goed gestuurd worden op een gewenste voorraad. 



Het Eindresultaat
De Roode Loper heeft ervoor gekozen om een grote verandering aan te gaan. "Met een dosis enthousiasme en een duidelijke visie zijn we samen aan de slag gegaan. Van deze grondige aanpak wordt nu volop de vruchten geplukt: kortere lijnen, snel inzicht en duidelijk overzicht. De Roode Loper heeft focus op de toekomst, wij staan hen hierin graag bij met onze oplossingen."



Meer informatie:
LogicTrade
(088) 240 01 00
info@logictrade.nl
www.logictrade.nl

De Roode Loper (kantoor)
Dorpsstraat 14
6999 AD Hummelo
(0314) 38 46 00
www.deroodeloper.nl