Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Leden van BVP zijn optimistisch: 'bakens zijn verzet, er gebeurt veel op afstand'

De coronatijd heeft ook invloed op de activiteiten van de Branchevereniging Projectinrichting (BVP). Veel van de gezamenlijke activiteiten konden in de afgelopen jaren geen doorgang vinden. Geen Nieuwjaarsbijeenkomst, geen golftoernooi, geen Dag van de Projectinrichting. Het klinkt als iets uit een ver verleden, maar een paar jaar geleden was dit allemaal normaal.
Wel werd er eind 2021 een 'echte' Algemene ledenvergadering georganiseerd. Meer dan 100 leden waren aanwezig bij Lensen Projectinrichters te Zaltbommel. Odette Ex van Ex Interiors hield een bevlogen inleiding over duurzaamheid en circulariteit.Optimistisch verhaal
De BVP zal geen pessimistisch verhaal ophangen; de bakens zijn verzet; er gebeurt veel op afstand. Iedere 14 dagen verschijnt de Nieuwsbrief van het bestuur van de BVP met berichten uit de vereniging en uit de branche, waar nodig uitgebreid met de laatste mededelingen van MKB Nederland, waarvan de BVP inmiddels enkele jaren lid is. En nieuwe leden stellen zich voor; want in deze periode is de Branchevereniging Projectinrichting danig gegroeid. Ze telt momenteel 125 leden en het lijkt erop, dat dit aantal nog iets zal toenemen in de komende tijd. De leden van de BVP hebben bovendien gelukkig in het jaar 2021 over het algemeen een goed resultaat kunnen boeken. Met de leden wordt op afstand contact gehouden; regelmatig worden ze telefonisch of per mail/app benaderd door de bestuurders om even bij te praten.

Speerpunten
De BVP kent in deze periode drie speerpunten; duurzaamheid, kwaliteit en werving en scholing van vaklieden. Bij dit laatste aandachtspunt wordt intensief samengewerkt met de MBO opleidingen in het land. Zo werd de open dag op het Summa college in Veldhoven en het HMC in Rotterdam ook ondersteund door de aanwezigheid van de Branchevereniging Projectinrichting.

Meer informatie:
Branchevereniging Projectinrichting
www.bvprojectinrichting.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven