Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ingrid van Schooten over de vt wonen&design beurs 2021:

"We gaan knallen tijdens deze jubileumeditie"

Afgelopen twee edities van de vt wonen&design beurs konden door de maatregelen rondom het coronavirus niet doorgaan. Met frisse moed kijkt de organisatie naar de komende editie, die van 4 tot en met 9 oktober 2022 plaats gaat vinden. "Het wordt anders dan de achtentwintig voorgaande beurzen", vertelt Ingrid van Schooten van de organisatie.De grootste consumentenwoonbeurs van Nederland bestaat in 2022 dertig jaar. "Dit willen we dan ook vieren met een jubileumeditie. In oktober zullen na verwachting zo een honderdduizend bezoekers in Expo Haarlemmermeer de stands afstruinen op zoek naar de laatste woon- en lifestyletrends. Voorheen was dit in de RAI, maar we gaan voor een frisse aanpak op een geweldig mooie plek onder de rook van Amsterdam." 

Wat de beurs rondom het jubileum allemaal in petto heeft blijft nog even een verrassing. "Een ding is zeker, het basisconcept van de beurs verandert niet en we gaan knallen! De inschrijving voor deelnemen aan de dertigste editie van de vt wonen&design beurs is vanaf nu geopend. Iedereen die nieuwsgierig is naar de nieuwe locatie en plannen is maandag 31 januari van harte welkom op de informatiebijeenkomst op de nieuwe locatie, mits de coronamaatregelen dit toelaten."

Meer informatie:
vtwonen & designbeurs
www.vtwonenendesignbeurs.nl