Bart Bockweg van I-Catchers: "Geweldige groei meegemaakt; omzet is bijna verdubbeld"

Het einde van het jaar is in zicht. Het is een bewogen jaar geweest voor veel ondernemers. We blikken met een aantal ondernemers uit de interieur- en woonbranche terug hoe zij het afgelopen jaar hebben ervaren en hoe ze vooruitblikken naar 2022.

Deze keer aan het woord: Bart Bockweg van I-Catchers, dat bekend staat om haar handgemaakte meubelen.Hoe blikken jullie terug op 2021?
"Het afgelopen jaar was zakelijk een fantastisch jaar waar er wat ons betreft nog vele van mogen volgen. I-Catchers heeft net als in 2020 ook in 2021 een geweldige groei meegemaakt waarbij de omzet bijna verdubbeld is. Uiteraard was het ook een jaar met vele uitdagingen zoals enorme hoge transportkosten en grondstof prijzen welke erg hard zijn gestegen. Toch zijn we erin geslaagd een zeer concurrerend prijsniveau te behouden en flink door te groeien."Voor welke uitdagingen kwamen jullie te staan?
"Onze import uit Zuidoost-Azië staat onder druk vanwege de explosief gestegen transportkosten. We produceren hele mooie kasten programma’s in Vietnam maar moeten hiermee terug naar de tekentafel om de kasten Knock Down te maken, waardoor we deze ook bij de huidige transport prijzen concurrerend kunnen blijven aanbieden."

"We laten ons niet weerhouden door de transportkosten en blijven ook in Zuidoost-Azië nieuwe producten ontwikkelen. Wel denken we beter na over het verpakkingsvolume van onze producten. Wij kijken met vertrouwen naar de toekomst omdat onze producten er eigenlijk alleen maar concurrerender en beter van zijn geworden. Wanneer de vrachtprijzen weer dalen in de toekomst komen we nog sterker uit de strijd."

Wat waren absolute hoogtepunten?
"Ons absolute hoogtepunt van het afgelopen jaar was de opening van onze mooie nieuwe showroom. Door de landelijke ligging en geweldige uitstraling gaan we allemaal met nog meer plezier naar ons werk. We kijken al weer uit naar de lente wanneer de kersen- en appel bomen weer in volle bloei staan."


De nieuwe showroom in Buurmalsen.

Welke voornemens / doelen hebben jullie voor het komende jaar?
"In 2022 zullen wij de huidige succesformule verder uit breiden en doorgaan op de weg welke is ingeslagen. We hebben heel veel leuke nieuwe programma’s in ontwikkeling en kunnen niet wachten deze aan onze klanten te tonen in het nieuwe jaar. Ook zullen we onze collectie uitbreiden met andere producten waarbij trendy stoelen de eerste toevoeging zullen zijn. Wanneer we blijven groeien zoals de afgelopen jaren dan zijn wij meer dan tevreden."

Wat wensen jullie onze lezers toe?
"Heel veel gezondheid! Een samenleving zonder corona."

Meer informatie:
I-Catchers
Haagse Uitweg 1a
4197RC Buurmalsen
020 261 00 06
info@i-catchers.eu
www.i-catchers.eu


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven