Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

High Tack Montagekit van PPC nu op te laten maken als eigen merk

Het assortiment vloeronderhoudsproducten, die bij Plinten en Profielencentrale (PPC) als ‘eigen merk’ opgemaakt kan worden, is recentelijk uitgebreid met de High Tack montagekit. Een professionele, elastische montagelijm die zich kenmerkt door de extreem hoge aanvangshechting. Met deze toevoeging is het aanbod voor een eigen lijn vloeronderhoud nu nog completer en aantrekkelijker. Na opmaak en akkoord van het gepersonaliseerde etiket kan de klant de High Tack kit als zijn eigen merk onderhoudsartikel bestellen.



High Tack Montagekit

De High Tack Montagekit is een hoogwaardige polymeer montagekit, uitermate geschikt voor het verlijmen van plinten, profielen en lijsten die direct vast moeten zitten. Door de hoge aanvangshechting en snelle doorharding van de High Tack montagekit is stempelen of ondersteunen meestal niet nodig. Deze montagekit is; een universele alleskunner, elastisch, extreme kracht, waterbestendig, overschilderbaar, geschikt voor vrijwel alle ondergronden en materialen en tast de ondergrond niet aan.

Parket Polish mat
Ook de Parket Polish mat wordt sinds kort geleverd in de eigen huisstijl, voorzien van het etiket dat PPC speciaal voor de klant heeft ontworpen. Parket Polish mat is een oplosmiddelvrije, matte beschermlaag voor gelakte parketvloeren. Het onderhoudsproduct zorgt voor een slijtvaste, matte beschermlaag. Water- en vuilafstotend, makkelijk te onderhouden en bestand tegen reinigingsmiddelen.

Onderhoudsproducten ‘eigen merk’
De Eigen Merk onderhoudsproducten zijn afkomstig van een zeer ervaren fabrikant op het gebied van private label producten. Voor de producten worden eigen recepturen gebruikt waarbij men de ontwikkeling bij de bekende merken nauwlettend blijft volgen. De leverancier produceert voor PPC al ruim 10 jaar naar volle tevredenheid verschillende private label producten.

Hoe werkt het?
Het gehele proces van ontwerp, printen en plakken tot aan de levering wordt door PPC verzorgd. In slechts enkele stappen is de aanvraag voor een “Eigen Merk” lijn ingediend en ontvang je een voorstel voor het gepersonaliseerde etiket. Na drukproefakkoord kan je vervolgens jouw eigen merk onderhoudsartikelen eenvoudig en snel bestellen.

Meer informatie:
Plinten en Profielencentrale
www.plintenenprofielencentrale.nl 

Publicatiedatum: