Sohome pakt uit met kerstinitiatief

Kerst begon vroeg dit jaar bij online woonwinkel Sohome uit Barneveld. Met de kerstgedachte in hun achterhoofd schonken zij de weken voor kerst meubels aan diegenen die het hard nodig hebben. Dit omdat zij het zelf niet of moeilijk kunnen bekostigen. Het initiatief van Sohome bleek een groot succes met veel blije gezichten als resultaat.Sohome bood de mogelijkheid om mensen aan te schrijven die het verdienden om in het zonnetje gezet te worden. Daarnaast had de online woonwinkel contact met een aantal organisaties, zoals de Voedselbank.

“Dankzij de hartverwarmende aanmeldingen konden we vier gezinnen, een alleenstaande man en moeder verrassen met producten van Sohome, waaronder twee kinderbedden, twee boxsprings, een eettafel, een eethoek en een bankstel. De reacties waren overweldigend”, vertelt Lotte van Sohome.

Alle producten zijn net voor kerst geleverd en geïnstalleerd, zodat zij tijdens de feestdagen konden genieten van hun nieuwe meubels. “Dit jaar hebben we het regionaal gehouden, maar we hopen in de toekomst vaker een soortgelijk initiatief op grotere schaal op te kunnen zetten.”

Dat het een groot succes was wordt duidelijk uit de reactie van een van de ontvangers: “Super mega bedankt voor het bed, een droom die ik niet meer durfde te dromen. Voel mij nu echt een koningin te rijk met het door jullie gekregen bed.”

Meer informatie:
Sohome
www.sohome.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven