Van Hoecke lanceert bestekindeling en update mattenconfigurator

Van Hoecke, verdeler van scharnieren, klapdeursystemen en ladesystemen, heeft met Pinta een nieuwe, exclusieve kunststof bestekindeling voor Legrabox aan haar gamma toegevoegd. Deze indeling kreeg een stijlvolle soft-touch afwerking die antislipeigenschappen combineert met een geluidswerende werking. De zwarte kleur zorgt voor perfecte combinatiemogelijkheden in een waaier aan projecten.

De nieuwe bestekindeling Pinta is beschikbaar voor Legrabox lades in standaard corpusmaten met een diepte van 45 en 50cm. Daarnaast is er ook een losstaande inzet met afgewerkte zijkanten die gebruikt kan worden in afwijkende corpusmaten. Bovendien heeft Van Hoecke ook een handige kruidenindeling toegevoegd met dezelfde afwerking.Mattenconfigurator
De configurator om matten op maat te bestellen is in een nieuw jasje gestoken en heeft nieuwe mogelijkheden gekregen. Zo is het vanaf nu eenvoudiger om matten voor spoelbaklades of sifonlades te bestellen. De nieuwe mattenconfigurator is terug te vinden bij de andere configuratoren op onze webshop.

In de configurator kunnen klanten eenvoudig een keuze maken uit beschikbare matten en specificaties van de lade. Zo wordt het eenvoudig om achteraf matten bij te bestellen. In het gamma kan gekozen worden uit:

  • Antislipmatten in wit, zwart en antraciet
  • Fluweel flockmatten in zwart en antraciet
  • Vinyl-fiberglassmatten in Bister donkerbruin en Quartz zilverbruin

Meer informatie:
Van Hoecke
www.vanhoecke.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven