Rob Dobbelstein en Henri Sluimer dragen na 43 jaar stokje over

Nieuw managementteam voor Heditex

"Eind dit jaar 2021 zullen wij, na 43 jaar de directie van Heditex te hebben gevoerd, het stokje gaan overdragen", laten Rob Dobbelstein en Henri Sluimer weten. "In deze jaren hebben wij beiden met veel plezier gewerkt binnen Heditex en velen van u mogen ontmoeten bij ons aan de zaak, op beurzen of bij u op locatie."


Het nieuwe managementteam, met v.l.n.r. René Dekken, Jenny van Haaften-Boeve en Jasper Ringelberg.

Mede door u heeft Heditex de afgelopen 45 jaar een hele mooie groei doorgemaakt en zijn wij trots op wat wij samen met u hebben mogen verwezenlijken.

Wij zijn onze leveranciers altijd heel trouw gebleven, maar wij zijn er nog veel trotser op dat u en vele andere klanten al vanaf de start van Heditex in 1976 ons trouw zijn gebleven.

Jasper Ringelberg zal de taken van ons gaan overnemen als algemeen directeur en zal dit samen doen met het managementteam bestaande uit René van Dekken als verkoopdirecteur en Jenny van Haaften-Boeve als financieel manager.

Zij zullen samen met het gehele Heditex team blijven werken aan een goede en mooie samenwerking met u als relatie van Heditex.

Veel van onze medewerkers zijn al tientallen jaren werkzaam voor Heditex en wij zijn er dan ook van overtuigd dat wij ons DNA als familiebedrijf met alle service en het persoonlijke contact hebben verankerd in het bedrijf.

Gezien het grote aantal klanten die wij hebben is het voor ons ondoenlijk om van iedereen persoonlijk afscheid te nemen, maar wij willen u bij deze ontzettend bedanken voor de fijne samenwerking en wensen u en uw medewerkers nog vele succesvolle jaren toe!", besluiten Rob Dobbelstein en Henri Sluimer.

Rob Dobbelstein en Henri Sluimer.

Meer informatie:
Heditex
Arij Koplaan 18
3132 AA Vlaardingen
T +31 10 445 11 04
info@heditex.com 
www.heditex.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven