Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe collectie Artelux aanvulling warme tinten

De najaarsintroductie van Artelux matcht met de kleuren van het seizoen en het is een waardige en complementaire aanvulling op het Luxury Living thema van afgelopen jaar. Het is een collectie aanvulling van warme tinten - autumn leaves colors - en luxe materialen: thema’s nature, soft & betaalbare chique.

Vallei, Heester en Struweel vormen een decoratieve precollectie en worden in maart aangevuld met een rijke collectie uni’s in de nieuwste kleuren.Mood of the collection

Keywords: luxury living, geraffineerd, authentiek, soft, grote exclusieve botanische dessins gedrukt op rijke commerciële kamerhoge doeken.
Materialenmix: velours, marmer, warme metallics, glas en hout.
Kleuren: diep kleurpalet met bruin, zwart, donkere groen- en blauwtinten in combinatie met subtiele goud,- koper en brons tinten geven een hele luxueuze uitstraling aan je interieur.

Home & cozy living
Ons huis, onze leefruimten en het er thuis voelen bleken afgelopen jaren belangrijker dan ooit. In één keer werd duidelijk hoe veilig en geborgen je thuis voelt. Je ziet dat de situatie en de tijdgeest van invloed zijn op je woonwensen. Open ruimtes bleken een stuk minder aantrekkelijk, we stelden eisen en kozen in veel gevallen voor maatwerk. Een interieur moet groeien en wordt gevormd door weloverwogen keuzes. De nieuwe aanvulling van Artelux heeft de eigenschap om het interieur een eigen, rijke en warme uitstraling mee te geven om er eindeloos in thuis te voelen.  

Forest Green
Groene edelsteentinten die verwijzen naar de rijkheid van smaragd, jade of serpentijn, die verfijnde tinten vind je terug in de kleurboeketten van de tekeningen. Niet te bescheiden, met het juiste kleurcontrast kan groen stralen. Het biedt een waardevolle balans in chaotische tijden. De texturenmix binnen de collectie zorgt voor levendigheid. En opposite attracks. Het natuurlijke groen meets rauw met een chic randje. We zoeken het contrast. Het donkergroen is geïnspireerd op de meest afgelegen en ongerepte plekken in de natuur en brengt harmonie en rust. Heester en Struweel.

Shades of earth
Een warm accent in rood, roest of koper doet wonderen om blauw minder koel te maken. Een kleurenexplosie rechtstreeks uit een najaars bladerenpalet. De rijkheid van de natuur verhaalt zich zowel in de tekening als in de kleur. Daarnaast maakt dat de keuze voor het donkere basisdoek staat voor eigentijds elegantie en een stevig karakter.

Curtain Candy
De tekeningen op het doek zijn verfijnd rauw. Weelderig en natuurlijk. Ze kleden aan, geven kleur zonder te nadrukkelijk aanwezig te zijn. Door de verfijnde kleurencombinaties ontstaan warme herfstboeketten die het interieur verbinden. Een sieraad in je interieur. Een weloverwogen keuze. De chique sfeer van Luxury Living met een elegante vertaling naar de natuur waar het prettig toeven is en balans vaak de boventoon voert.Heester

Een verfijnde transparant met een borderdessin. Heester is een soepel vallend doek van 100% polyester in 3 kleurvarianten. Ondanks het opvallende dessin oogt het doek toch ingetogen en straalt het een rustgevende sfeer uit. De keuze van polyester maakt dat het doek soep valt, kleurecht is, makkelijk in onderhoud is en een heel subtiel glanseffect heeft.

Vallei
Vallei is een dimout doek van 100% polyester. Een doek met een verfijnde weefstructuur met een donkere ketting en gekleurde inslag waardoor de kleurnuances van de waterval een wat donkere inkijk hebben. Het dimout karakter zorgt voor de perfecte afsluiting, de kamer wordt verduisterd, de stof heeft een lichtdoorlaatpercentage van 20%. Het kleurenpalet varieert van herfst- en watertinten tot een licht kiezelpalet en biedt perfecte zinnenprikkelende combinatiemogelijkheden met de bedrukte Heester en Struweel. Het verschil in texturen maakt de najaarscollectie compleet!

Struweel
Klinkt als zacht. Struweel is een bladderdessin gedrukt op een doek met een überzacht karakter.
Een tekening van de rauwheid uit de natuur, struikgewas en gebladerte op een verfijnd zacht doek. Rauw meets elegant. De gebruikte groentinten in de tekening contrasteren met de zwarte achtergrondkleuren maar stralen zowel rust als energie uit.Meer informatie:
Artelux
www.artex.hde.nl 

Publicatiedatum: