Gemini gebouw van TU Eindhoven van nieuw interieur voorzien

Ex Interiors wint aanbesteding

Ex Interiors heeft de aanbesteding gewonnen om voor het Gemini gebouw van TU Eindhoven een nieuw interieur te geven. Dat meldt trotse eigenaar Odette Ex op sociale media. Het Gemini gebouw is de thuisbasis, voor de faculteiten Mechanical Engineering (ME) en Biomedical Engineering (BmE), waar studenten en medewerkers met trots samen leren en werken.Gebouw Gemini, ontworpen in de jaren zestig en zeventig, zal een grootschalige renovatie ondergaan om te voldoen aan de
huidige en toekomstige ambities op het gebied van onderwijs, onderzoek, techniek, innovaties, duurzaamheid, flexibiliteit en functionaliteit.

'Het zijn de mensen die de universiteit maken'
In de openingsspeech van dit academisch jaar was het opvallend dat rector magnificus Frank Baaijens niet sprak over gebouwen en labs maar over ‘people’. Over de mensen die het hart en de ziel zijn van de universiteit en ‘the power of collaboration’.

"We willen dit op een mooie manier vertalen naar een interieurontwerp waarbij een verbinding wordt gemaakt tussen 'Tech and Touch' en waar een omgeving wordt gecreëerd waarbij het welzijn van de studenten, medewerkers en bezoekers centraal staan."

Meer informatie:
Ex Interiors
www.ex-interiors.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven