Boretti opent Experience Center in hartje Den Bosch

25 jaar geleden is Boretti begonnen om de Italiaanse lifestyle naar Nederland te brengen. Door de handen ineen te slaan met Danny Snijders, een bekende Bossche advocaat en sinds kort ook eigenaar van wijnbar Dolce Far Niente, heeft het Italiaanse bedrijf gezamenlijk op 4 december het Boretti Experience Center in hartje Den Bosch geopend.Boretti staat voor hoge waarde, design en de passione in cucina, de voorliefde voor de Italian Culinary Lifestyle.
In Italië draait het leven om smaak: unieke producten en smaakvolle ingrediënten. De match met de nieuwe wijnbar Dolce Far Niente, en Italië-liefhebber Danny Snijders, was dus gemakkelijk gevonden.

“Door de samenwerking met Danny Snijders en zijn wijnbar Dolce Far Niente kunnen we de Italian Culinary Lifestyle, het samen smaakvol genieten, nog dichter naar de consument brengen” aldus Matthijs Wilhelmus, Head of Marketing van Boretti.

“Boretti en Dolce Far Niente versterken elkaar, en vullen elkaar goed aan. In Den Bosch weten mensen wat genieten is, en wie geniet er niet van de schoonheid van Italiaans design en echt goede wijn?” vult Danny Snijders, Snijders Advocaten en wijnbar Dolce Far Niente, aan.

Diverse producten van Boretti zullen verkrijgbaar zijn – denk aan wijnklimaatkasten, barbecues en buitenkeukens maar ook Boretti accessoires - aangevuld met geselecteerde wijnen en aanverwante producten uit het assortiment van Dolce Far Niente.

Meer informatie:
Boretti
www.boretti.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven