Falmec wint Archiproducts Design Award

Falmec’s model Light is in de prijzen gevallen. In de categorie Keuken wint deze compacte afzuigkap de Archiproducts Design Award 2021. De prijs werd toegekend door een jury bestaande uit architecten, journalisten, fotografen en creatieve directeuren van over de hele wereld, die 750 aanvragen evalueerde en de beste selecteerde.De producten die gekozen zijn geven mensen een goed gevoel, vallen op in diversiteit en laten stereotypen achter zich. Met zijn slogan: Join the flat revolution drukt model Light welzijn, onderscheid en innovatie uit in al zijn vormen. Naast zijn primaire functie - het filteren van lucht in de keuken - onderscheidt hij zich in de wereld van afzuigkappen door zijn compacte ontwerp, maar 10 cm hoog.

Dankzij de ruimtereductie die nodig is voor deze innovatieve recirculatie technologie, is design de focus van dit model, waardoor een uitdrukking van minimalisme en moderniteit wordt gecreëerd om maximaal comfort in de keuken te garanderen.

Voor Falmec belichaamt het hele project, voltooid in 2021, de betekenis van design door technologie, creativiteit, traditie, productie, knowhow, passie en innovatie te integreren in deze bekroonde afzuigkap.

Meer informatie:
Falmec
www.falmec.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven