Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Twee nieuwe kleuren in Decortop collectie bij Dekker Zevenhuizen

DecorTop is al jaren een perfect alternatief voor een houten of stenen werkblad in de keuken. De dessins zijn levensecht, en variëren van grijsbeton tot natuursteen en van stoer hout tot verroest staal. Het natuurgetrouwe oppervlak heeft een diepe grove structuur, die je kunt voelen.Dekker Zevenhuizen heeft voor de collectie van 2022 twee nieuwe inspirerende kleuren toegevoegd; Groove en Merope. Ze zijn een meer dan welkome aanvulling op de al reeds aanwezige succesvolle collectie mede ook omdat ze passen in de nieuwe trends en tijdgeest van nu. Het oog wil immers ook wat in de keuken. Wel, dat laatste is nu een stevige belofte die ook écht door deze nieuwe aanvullingen binnen de DecorTop collectie wordt waargemaakt.

Immers, Groove en Merope, zijn innovatieve aanwinsten in de collectie. Beide kleuren hebben een mooie diepe en aansprekende structuur. De natuurlijke aardse tinten lijken daarmee tot leven te komen. De keuken spreekt!

Groove
Groove kan het beste worden omschreven als een warme comfortabele houtkleur. Deze past vanzelfsprekend helemaal in de tijdgeest van nu waarin men juist – meer dan ooit - op zoek is naar warmte en comfort. En, niet onbelangrijk: de keuken werd in de afgelopen jaren steeds meer een onderdeel van de woning. Het is niet meer die afgelegen plek waar slechts de maaltijd wordt bereid. Warmte en comfort horen dus ook in de keuken hun plekje te vinden. De keuken is je thuis.

Merope
Merope kan qua uitstraling het beste worden vergeleken met natuursteen. Merope voelt ook zo aan. Het keuken- of werkblad maakt indruk. Chic. Oog voor kwaliteit. Ook hier is beslist sprake van een zekere mate van sprekende luxe. Die wil je in je keuken hebben! Wie wil er geen indruk maken op elke gast die aanschuift?

Duurzame uitvoering
Het extra dikke laminaat DecorTop heeft een voelbare diepe, grove structuur. Maar er is nog iets: voor DecorTop is ook een duurzame uitvoering beschikbaar. Het keukenblad is dan gemaakt van Greengridz. Dit is een innovatief en milieuvriendelijk basismateriaal, bovendien FSC gecertificeerd en laat een kleinere ecologische voetafdruk achter dan het gebruikelijke multiplex. Maar… de eigenschappen zijn wel onveranderd en kunnen met alle kleuren afgewerkt worden. Kortom: gemak en design kunnen uitstekend samengaan met elke ambitie ten aanzien van duurzaamheid of milieuvriendelijkheid.

Meer informatie:
Dekker Zevenhuizen
www.dekkerzevenhuizen.nl 

Publicatiedatum: