Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Edwin en Mirjam Tromp bedanken leveranciers, afnemers en team:

"De Munk Carpets bestaat veertig jaar en dat vieren wij met ontzettend veel trots"

Feest in Heemskerk! "De Munk Carpets bestaat veertig jaar en dat vieren wij met ontzettend veel trots", laten de eigenaren Edwin en Mirjam Tromp weten. "De tijd is voorbijgevlogen en dit jubileum is een mooi moment om daar even bij stil te staan. Voor dit jubileum hebben wij een blad uitgebracht: het CRPTS magazine. Dat geeft een kijkje in de wereld van onze tapijten. Want wie maken die unieke tapijten in verre landen en hoe doen ze dat? Wie zijn de personen uit het team van De Munk Carpets, zowel op als naast het werk? En bij wie komen de luxe tapijten uiteindelijk te liggen? Je leest het in CRPTS magazine!", kondigen ze aan. Deze jubileumuitgave wordt onder klanten en relaties uitgedeeld.

"Tijdens het maken van dit jubileummagazine werd ons absoluut duidelijk dat we een bijzondere band hebben met onze leveranciers, afnemers en natuurlijk met ons eigen fantastische team. De warme en mooie woorden hebben ons geraakt. Dat kan alleen als er wederzijds vertrouwen is, want dat is de basis voor elk succes. En vanzelfsprekend een gemeenschappelijke missie. Een missie om samen op een eerlijke manier, unieke tapijten van uitstekende kwaliteit te leveren. Tapijten die zorgen voor kleur, sfeer en een warme uitstraling in elk interieur", aldus Edwin en Mirjam.

Zij bedanken alle leveranciers, de afnemers en hun team. "Dit jubileum vieren we samen met én dankzij jullie. Proost, veel leesplezier en op naar het volgende jubileum van De Munk Carpets", besluiten ze.Eerder verscheen n.a.v. het 40-jarig jubileum het artikel "We werken vooral met kleinere, trouwe leveranciers waarmee je iets moois kunt ontwikkelen" Wil je Edwin en Mirjam en hun team feliciteren? Stuur dan een mail met je felicitatiewensen naar [email protected] 

Meer informatie:
De Munk Carpets B.V.
De Trompet 1359
1967 DA Heemskerk
Tel. +31 (0)85-273 58 94
[email protected]  
www.demunkcarpets.nl 

Accountmanagers De Munk Carpets:
- John Brugge: +31 (0)6-51 28 53 85
- Luuk Oosterbaan: +31 (0)6-51 57 17 17