Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kunstwerken van Margot van Huijkelom by MONDiART schitteren in voco The Hague

De expositie met diverse kunstwerken van Margot van Huijkelom uit de Haute Couture collectie van MONDiART is gisteren gestart in het nieuwe voco The Hague hotel. In de lobby van het nieuwe premium hotel, dat gevestigd is in een voormalig bankgebouw aan de Kneuterdijk, zijn diverse werken te bewonderen. Als verrijdbare schermen biedt deze kunst de hotelgast een stijlvolle kennismaking met de werken van Nederlands bekendste modetekenaar.Margot van Huijkelom
Haar werk schittert al jaren in vooraanstaande modebladen, zoals l’Officiel en Vogue en ze mag veel internationale mode- en cosmeticamerken tot haar klanten rekenen. Maar als Corona de wereld kleiner maakt, keert Margot van Huijkelom terug naar haar Brabantse roots. Tijd om Nederland te laten kennismaken met haar prachtige illustraties, vinden Cole en Twan van MONDiART in Eindhoven, (toonaangevend op het gebied van wanddecoraties) Maar dan wel op grootse wijze die past bij de allure van haar werk! Margot van Huijkelom tekent al vanaf het moment dat ze een potlood vast kan houden. Het brengt haar in een andere wereld, waar ze haar creativiteit kan laten stromen. Tekenen is al vroeg haar lust en leven, zelfs tijdens de lessen op school krabbelt ze haar schriften vol met prachtige illustraties. Niet altijd serieus genomen door de leerkrachten, gaat ze voor haar droom. Haute Couture collectie

In de hofstad vond de pre-lancering van de ‘Haute Couture’ collectie plaats tijdens de Masterly The Hague, hét driedaagse kunstfestival georganiseerd door Nicole Uniquole. Op verschillende historische locaties waren diverse kunstwerken uit deze nieuwe collectie van MONDiART te bewonderen. Ook een aantal werken die in samenwerking met Margot van Huijkelom zijn geproduceerd, werden tijdens dit event gepresenteerd. MONDiART heeft de exclusieve rechten om de illustraties van Margot op diverse manieren te verwerken tot unieke kunststukken. Prachtige wollen wandkarpetten, gobelins en velvet, materialen waarop haar werk op een chique manier tot uiting komen.

De expositie van Margot van Huijkelom in het voco The Hague, is georganiseerd door Annerieke Simeone, van hét exclusieve magazine voor het goede leven in Den Haag: Bij ons in de Residentie.

Meer informatie:
MONDiART
www.mondiart.com

Publicatiedatum: