Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

900 aanmeldingen voor Techtextil en Texproces

Op 21 t/m 24 juni 2022 brengt de vakbeurs Techtextil en Texprocess opnieuw de technische textiel- en textielverwerkingssectoren samen. Tijdens het fysieke evenement in Frankfurt am Main kunnen vakbezoekers en exposanten zich verheugen op en breed spectrum aan thema's.

Over ongeveer acht maanden zal de eerste editie sinds de coronapandemie van Techtextil, de internationale vakbeurs voor textiel en nonwovens, en Texprocess, de internationale vakbeurs voor de verwerking van textiel en flexibele materialen, gehouden worden. Ruim 900 exposanten uit momenteel 45 landen, hebben zich al aangemeld voor deelname aan Frankfurt am Main.

De registratiestatus is meer dan 85 procent voor Techtextil en meer dan 70 procent voor Texprocess op basis van de laatste evenementen in 2019.“De sector is weer in beweging en mensen hebben grote behoefte om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en innovaties live te zien. In de afgelopen anderhalf jaar hebben bedrijven te maken gehad met tal van nieuwe uitdagingen. Veel van de bedrijven hebben een volledige herstructurering ondergaan en tegelijkertijd tal van innovaties gelanceerd. Nu willen ze erover praten met een internationaal publiek van vakbezoekers”, zegt Olaf Schmidt, Vice President Textiles & Textile Technologies bij Messe Frankfurt.

Beide beurzen worden gehouden als hybride evenementen met veel aanvullende digitale diensten voor exposanten en bezoekers naast de live tentoonstelling en het evenementenprogramma.

Bron: Messe Frankfurt

Publicatiedatum: