Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jung introduceert 'inventief designstatement'

Minimalistische vormgeving wint aan terrein in de moderne interieurarchitectuur. Alles wordt strakker, eleganter en egaler. Naadloos gaan verschillende elementen in elkaar over en dat elan wist ook Jung te bekoren. De specialist in schakelaars zocht naar een vloeiende, ingebouwde overgang tussen een oppervlak en haar schakelmateriaal en vond met LS Zero een inventief designstatement.



Outstanding understatement
Jung bewees al meermaals inventief en met oog voor smart design het knapste en technisch meest hoogstaande schakelmateriaal op de markt te brengen. Omdat de vraag naar vloeiende, vlakke overgangen tussen schakelaars, contactdozen of smart bedienunits en wand of kast groter werd, ontwierp Jung LS Zero als ingebouwde en zo minimalistische variant van het tijdloze Jung LS 990. LS Zero staat garant voor een egale inbouw, met meer dan 200 functies – van conventioneel tot Smart Home – die gerealiseerd kunnen worden. Er ontstaat een bijzonder architectonisch geheel door het slanke design dat zich gelijkmatig en haast naadloos over ieder oppervlak – zelfs in meubels – integreert.



Inbouw in het oppervlak
Het ultra vlakke schakelaarprogramma geeft een vlotte overgang tussen stucwerk en schakelaar. Ook bij een holle wand lopen LS Zero en de ondergrond optisch in elkaar over, zonder dat er speciale werktuigen of inbouwdozen nodig zijn. Zelfs in meubels kan LS Zero geïntegreerd worden als vormgevingselement in het ontwerp. Let wel: terwijl andere schakelaars direct op de muur gemonteerd kunnen worden, moeten LS Zero-ramen in het stucwerk worden meegenomen.



De matte Les Couleurs Le Corbusier
Het klassieke LS 990-programma kreeg eerder naast alpine wit en zwart, 63 andere tinten toegewezen. Een kleurenpalet ontworpen door één van 's werelds beroemdste architecten uit de 20e eeuw: Charles Edouard Jeanneret oftewel Le Corbusier. Ook de nieuwe LS Zerokleurt met trots in de matte Les Couleurs Le Corbusier en wordt zo een nog unieker statement. Passend bij alle basiselementen van de LS Zero-range zijn de metaalvarianten Edelstaal, Aluminium, Messing klassiek en Dark.

Meer informatie:
Jung Group
www.jung-group.com

Publicatiedatum: