Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Woon- en verfspeciaalzaak sluit zich aan bij Thuisin formule

Vanaf januari 2022 sluit Woon- en verfspeciaalzaak Van Wijk uit Tiel zich aan bij de Thuisin formule. Deze woonwinkel die zijn sporen al meer dan 15 jaar heeft verdiend in de regio Tiel zal door de samenwerking nog meer gebruik gaan maken van de marketingkracht die Thuisin biedt.


Wim Verbeek (Van Wijk) en Mark Brouwer.

Door onder meer de online inzet voor een betere vindbaarheid is gebleken dat het winkelbezoek bij de meer dan 40 winkels is gestegen. “Met name de bewezen e-commerce prestaties waar Thuisin om bekend staat en vooruitstrevende innovaties zoals slimmer wonen en de ontwikkelingen van duurzame producten hebben de doorslag gegeven voor Thuisin te kiezen”, aldus Alex van Kuilenburg van Van Wijk.

Thuisin heeft inspirerende woonwinkels door het hele land. Al meer dan tien jaar zijn ze specialist in ‘mooi wonen’. Met alles op het gebied van interieur onder één dak: verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren (laminaat, pvc, tapijt & vinyl) en kasten op maat.

Meer informatie:
Thuisin
www.thuisin.nl

Publicatiedatum: