Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Graham & Brown adviseert zoning:

'Wand deels behangen kan een ruimte definiëren'

Graham & Brown heeft een omvangrijke collectie behang en verf. Een collectie die uitnodigt om out of the box te denken. Er wordt gewerkt met klassieke en trendy levendige kleuren. De verf is duurzaam en zorgvuldig ontwikkeld om te combineren met het Graham & Brown behang."Echt een bijzonder effect creëren met verf? Pas dan zoning toe, waarbij je een deel van de wand voorziet van verf. Door zoning toe te passen geef je een bijzonder ruimtelijk effect aan de ruimte. Minimale investering in tijd en geld en een maximaal effect qua sfeer. Zo definieer je niet alleen verschillende zones of functies in huis, maar geef je het interieur ook persoonlijkheid." Dat laat het bedrijf weten in een persbericht.Alle verf van Graham & Brown is verkrijgbaar in 4 afwerkingen: matte muurverf, reinigbare matte muurverf, zijdeglans en hoogglanslak. Er zijn er ook samples te bestellen om eerst thuis uit te proberen wat de juiste kleur is.
Ook met behang kun je zoning toepassen. De behangcollectie van Graham & Brown bevat uiteenlopende composities, dessins en kleuren om dit op een creatieve manier te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een baan in de breedte van het bed of de bank, die je door laat lopen op het plafond.Paula Taylor, kleur- en trendspecialist bij Graham & Brown: "Nu we nog steeds veel thuiswerken, eisen we meer van ons interieur: kamers moeten multifunctioneel zijn. Gebruik donkere verftinten om architecturale kenmerken in een ruimte te benadrukken en afzonderlijke zones in de ruimte te accentueren. Door eenvoudigweg een hoek in de woon- of slaapkamer in een rijke tint te verven, kan een gezellige leeshoek ontstaan. Maar ook een wand deels behangen kan een ruimte definiëren. Dit kan worden gedaan om verschillende zones aan te duiden, zoals een eethoek in een gecombineerde keuken en eetruimte. Bij gebruik van verf en behang om een ​​ruimte in te delen, kan het gebruik van een tonaal kleurenpalet ervoor zorgen dat de kamer harmonieus blijft. Vermijd zoning in een al drukke ruimte, omdat dit gewoon rommelig en chaotisch zal worden. De muur moet het centrum van het belang zijn. Vergeet niet om plezier te hebben met de ruimte! Een open ruimte en een leeg canvas is een briljante kans om creatief te zijn.”

Meer informatie:
Graham & Brown
www.grahambrown.com

Publicatiedatum: