Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Haute Couture collectie van MONDiART met veel enthousiasme ontvangen in Brussel

In Brussel, tijdens Meubelbeurs Brussel, was het moment van onthulling daar; de Haute Couture collectie van MONDiART werd door de bezoekers van de beurs met veel enthousiasme ontvangen. Deze ‘Woven Art’ is exclusief bij MONDiART verkrijgbaar. Dankzij de illustraties van kunstenares Margot van Huijkelom is de collectie uniek.Woven en Velvet Art
Bij MONDiART staat de ontwikkeling niet stil. Op gebied van wevingen zijn ze vooruitstrevend. De authentieke gobelins een prominente plek in het assortiment van het Eindhovense bedrijf. Ook de zogenaamde ‘Changeable Art’ wordt steeds verder ontwikkeld. De kunst die op textiel, gemaakt van gerecyclede PET-flessen, wordt gedrukt met bio-afbreekbare inkt krijgt een extra 3D-effect dankzij de geborduurde accenten. De ‘Velvet Art’ kunstwerken verbeteren niet alleen de akoestiek in een ruimte, het is ook aaibare kunst.

MONDiART Borduurstudio
MONDiART is uitgebreid met twee professionele borduurmachines. In de eigen borduurstudio, die er dankzij de diverse garenklossen artistiek uitziet, worden kunstwerken voorzien van prachtige details. Passend bij de duurzame gedachte van het bedrijf, zijn ook de borduurgaren gerecycled. Met deze techniek in eigen huis krijgen de MONDiART kunstwerken een unieke touch. Maar daarover later...Deze maand in de spotlight: DonaDíés
Onder de naam DonaDíés (= cadeautjes dag) brengt kunstenares Désirée Salman moderne en vooral kleurrijke schilderijen uit. Abstracte kunst waarbij Désirée hoopt, dat de filosofie erachter, door eenieder die ervoor openstaat, omarmt wordt. "Je kan alleen normaal zijn door anders te zijn." Niemand is hetzelfde, maar ieder mens heeft mooie eigenschappen die gezien mogen worden. Net als bij haar schilderijen is goed kijken belangrijk.

"We zullen niet allemaal hetzelfde zien en ervaren, maar we kunnen er wel voor zorgen, dat we openstaan voor het onbekende en het mooiste voor onszelf en een ander eruit halen." Désirée heeft zich door haar beelddenken en dyslexie niet altijd begrepen gevoeld. Waardoor begrepenheid haar is gaan fascineren. En hoopt nu mensen te inspireren. Door te kijken wat je ziet als je anders kijkt. Want Elke dag zijn er oogcadeautjes om je heen die ontdekt willen worden, gezien willen worden. Deze cadeautjes die ik op mijn pad ontdek, wil ik graag doorgeven. Ik kijk en laat anderen kijken waar ik naar kijk. Wellicht zien ze daardoor wat anders. Deze Oogcadeautjes zijn dus terug te vinden In mijn kunst en documentaires die ik als producent en programmamaker mag maken. Echt kijken dan pas gaan we begrijpen.

Meer informatie:
MONDiART
www.mondiart.nl

Publicatiedatum: