Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pure & Original lanceert samen met KOI Colour Studio nieuwe collectie

Pure & Original lanceert samen met KOI Colour Studio onze eerste Capsule Collection. Een serie kleuren welke perfect samengaan, onderverdeeld in een aantal basis tonen en spannende statement kleuren. De samenwerking tussen Pure & Original en KOI Colour Studio gaat jaren terug. Een voorbeeld van deze samenwerking zijn de Colour Collections, inspirerende kleurrijke woningen om fantasie te prikkelen. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.Voor de Pure & Original x KOI - Capsule Collection New Dawn hebben beide partijen de handen in één geslagen en zijn samen aan de slag gegaan met een collectie nieuwe kleuren als aanvulling op de huidige kleuren collectie van Pure & Original.

Het unieke aan deze Capsule Collection is dat je er vrijwel alle kanten mee op kan. Gebruik één van de tinten als accentkleur ter aanvulling op een bestaand interieur, of geef een complete woning een perfecte make-over.

Meer informatie:
Pure & Original
www.pure-original.nl 

Publicatiedatum: