Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe exposant ETC Design Center

De firma Instabilelab heeft zich sinds eind oktober gevestigd in ETC Design Center Europe. Instabilelab is van oudsher altijd al meer geweest dan enkel een bedrijf dat behang ontwerpt. Het bedrijf is een creatieve verzamelplaats waarin verschillende oplossingen kunnen worden gerealiseerd met altijd een grafische invalshoek. Een echt laboratorium van creativiteit waarin ontwerpers, architecten en drukkers in synergie samenwerken om unieke producten en projecten
te creëren die altijd anders en onderscheidend zijn.De collecties van Instabilelab zijn het resultaat van een persoonlijke interpretatie van een klassiek product dat ideeën en stijlen combineert, waardoor nieuwe, verleidelijke en unieke esthetisch-conceptuele combinaties ontstaan. Instabilelab biedt een creatieve en innovatieve manier om omgevingen opnieuw te interpreteren en ruimtes een nieuwe look te geven.

Meer informatie:
Instabilelab
www.instabilelab.it  

Publicatiedatum: