Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Triplaco kijkt tevreden terug op deelname Design District Rotterdam

Met meer dan 180 geregistreerde bezoekende architecten aan stand kon het Print Acoustics team van Triplaco op een sterke interesse in zijn akoestische oplossingen rekenen. Vooral de diversiteit oppervlakte afwerkingen (HPL/ Fineer/Lak/decolatten en massieve latten/ Geweven Vinyl) van de zwarte kern akoestische plaatproducten sprak de bezoekers sterk aan.De ruime mogelijkheden tot maatwerk, zoals akoestisch absorberende kastdeuren/ bijhorende bekledingsplaten binnendeuren, zijn direct leverbaar van fabrikant aan de interieurbouwer. Dit geeft de ontwerper een zeer grote designvrijheid zonder zich om de praktische uitvoerbaarheid te moeten bekommeren.

Dre de Bruijn, de Nederlandse Accountmanager voor projectmarkt akoestiek, volgt de aanvragen van zowel architect als uitvoerder op en begeleidt technische en commercieel alle projecten akoestiek in Nederland.

Meer informatie:
Triplaco
[email protected]
www.triplaco.be 

Publicatiedatum: