Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tips om de sfeer van de kamer te veranderen

Wil je de sfeer in jouw kamer veranderen? Als je graag een andere sfeer in je kamer wilt krijgen, zijn er diverse manieren om hiervoor te zorgen. Het verven van je muren met bijvoorbeeld Wijzonol verf kan er al voor zorgen dat er een geheel andere sfeer ontstaat. In dit artikel vertellen wij je hoe je een andere sfeer in je kamer creëert. Ga met onze tips aan de slag, zodat je straks heerlijk kunt ontspannen in jouw als nieuw ogende kamer.

Met verf kun je al een groot verschil maken. Zo hebben kleuren een specifieke psychologische werking op ons brein. Wil je een andere sfeer in de slaapkamer brengen, dan doet een nieuw likje verf wonderen. Echter is het ook goed om na te denken over welke kleur je precies kiest. Zo zijn groen en blauw rustgevende kleuren en zorgt geel voor meer stimulans en energie. Oranje biedt warmte en stabiliteit, waarbij zilver een luxe en comfortabele uitstraling aan de ruimte geven. Kies niet voor paars, aangezien dit te stimulerend werkt en je daardoor lastiger zal kunnen slapen. Ook bruin en grijs hebben een negatieve werking.

Koop passende verlichting
Ook met verlichting kun je een kamer een hele andere sfeer geven. De juiste verlichting is sowieso altijd belangrijk. Kies ervoor om veel sfeerlampjes te gebruiken en vermijd zoveel mogelijk fel licht. Zorg er wel voor dat je een plafondlamp hebt, zodat je alles goed kunt zien in de kamer. Ook een leeslampje op je nachtkastje is zeker aan te raden.

Zorg voor een goed bed
Je kamer kan niet zonder een goed bed. Een bed dat geheel aansluit bij jouw wensen en optimaal ligcomfort kan bieden. Zo weet je zeker dat je goed zal slapen en je niet snel last zal krijgen van rugpijn of nekpijn. Mocht dit nu wel het geval zijn, dan wordt het tijd om je bed te vervangen. Er zijn zoveel mooie bedden te koop, waardoor je snel een bed vind dat precies bij jouw wensen en interieurstijl past.

Voeg de leukste accessoires aan je kamer toe
Ook accessoires geven je kamer net even wat extra’s. Hang wat houten planken op en zet hier je boeken neer of plaats er wat mooie planten op. Zorg daarnaast ook voor een mooi schilderij, een poster of hang een kleed aan de muur. Geef het geheel een comfy touch met zachte sierkussens en een fijn dekbed.

Publicatiedatum: