F O T O R E P O R T A G E

Duizenden bezoekers uit de interieur-, meubel- en projectbranche bezoeken Design District

De 18e editie van Design District zit er weer op. Duizenden bezoekers uit de interieur-, meubel- en projectbranche kwamen naar de Van Nelle Fabriek om zich te inspireren door de 150 exposanten die hun (nieuwste) collecties hadden tentoongesteld. 


Bekijk hier de hele fotoreportage van Design District.

Design District is het vakevenement voor interieurdesign in Nederland. Gedurende drie dagen was de beursvloer van ruim 7500 m² gevuld met presentaties van 150 interieurmerken. Maar Design District is meer dan een beurs; er waren namelijk ook exposities van designacademies en jonge ontwerpers te zien en er konden één of meerdere lezingen gevolgd worden. 

Er heerste een gezellige drukte op donderdag 4 november, toen Wonen360 verslag kwam doen. Reuring was er genoeg, de gangen waren vol bezoekers en het plezier en enthousiasme was van de gezichten van exposanten en bezoekers af te lezen. Opvallend was dat we van meerdere standhouders te horen kregen dat er dit jaar ook veel detaillisten de beurs kwamen bezoeken, waar voorheen de (interieur-)architecten voornamelijk de boventoon voerden. Veel positiviteit en enthousiasme dus.

Het vakevent vindt jaarlijks plaats en zal volgend jaar op de gebruikelijke plek in de agenda terugkeren: juni 2022.

Bekijk hier de fotoreportage van de exposanten.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven