Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Canon en Stylink presenteren maatwerk behangcollectie

Canon en Stylink presenteren de behangcollectie Dutch Dessins. Deze nieuwe collectie bestaat uit vijftig stijlvolle dessins die volledig op maat geprint kunnen worden. Zo kan iedere zitkamer, kinderkamer, hal of trappenhuis in een handomdraai een compleet nieuwe look krijgen. De Dutch Dessins behangcollectie biedt volop keuze tussen opvallende prints, graphics, illustraties en patronen en is gebaseerd op de inzendingen van een ontwerpwedstrijd van Canon en Stylink. Naast repeterende dessins bevat de collectie ook murals: ontwerpen die kamerbreed - en dus op maat - geproduceerd moeten worden. De vijftig Dutch Dessins zijn samengebracht in een stalenboek, waarmee mensen hun maatwerk behang zelf kunnen samenstellen. De nieuwe behangcollectie komt voort uit de Wallcovering Design Contest, een initiatief van Canon en Stylink om te laten zien dat maatwerk in behang voor iedereen haalbaar is. Uit de ruim 200 inzendingen die deze ontwerpwedstrijd heeft opgeleverd, zijn vijftig ontwerpen geselecteerd en gebundeld in een stalenboek. Het Dutch Dessins stalenboek is speciaal ontwikkeld voor interieurontwerpers, -stylisten en -adviseurs. Zij kunnen aan de hand van het boek de dessins demonstreren in hun showrooms of winkels en zo hun klanten inspireren. De Dutch Dessins collectie is voor interieurontwerpers, - stylisten en -adviseurs verkrijgbaar via Stylink en Canon. Zeven geselecteerde printbedrijven, die beschikken over Canon printtechnologie, nemen de productie van de behangcollectie voor hun rekening.

Exclusief geprint behang in 18 verschillende materialen
De collectie Dutch Dessins bevat maar liefst 18 verschillende behangmaterialen, waaronder:
•    Non-woven behang in diverse structuuroppervlakken
•    PVC-vrij of FSC gecertificeerd behang
•    Zelfklevend behang, waarvoor geen behanglijm nodig is

De volledige Dutch Dessins collectie wordt geproduceerd met de nieuwste digitale printtechnieken van Canon. De prints rollen van een grootformaat printer: de Colorado 1650 UVgel-printer. Deze printer maakt gebruik van een gepatenteerde inkt: de Canon UVgel 460-inkt. Dit zorgt voor haarscherpe prints met een hoog kleurbereik, kleur- en lichtvast, geurloos, krasvast en afwasbaar.

Meer informatie:
Canon
www.canon.nl

Stylink
www.Dutch-Dessins.com 

Publicatiedatum: