Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pure & Original geeft sneak preview

Volgende week, dinsdag 9 november lanceert Pure Original samen met KOI Colour Studio haar eerste Capsule Collection. Een serie kleuren welke perfect samen gaan, onderverdeeld in een aantal basis tonen en spannende statement kleuren. De samenwerking tussen Pure & Original en KOI gaat jaren terug. Een voorbeeld van deze unieke samenwerking zijn de Colour Collections, inspirerende kleurrijke woningen om je fantasie te prikkelen.Voor de Pure & Original x KOI Capsule Collection hebben beide partijen de handen in één geslagen en zijn samen aan de slag gegaan met een collectie nieuwe kleuren als aanvulling op de huidige kleuren collectie van Pure & Original.

Pure Original geeft aan dat het unieke aan deze Capsule Collection is dat je er alle kanten mee op kan. Gebruik één van de tinten als accent kleur als aanvulling aan een bestaand interieur, of geef een complete woning een perfecte make-over. De New Dawn collectie bevat alle tonen welke nodig zijn voor een persoonlijk en vertrouwd interieur, in welk type woning of interieurstijl dan ook.Meer informatie:
Pure Original
www.pure-original.nl

Publicatiedatum: