Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Artex introduceert De Ploeg collectie: 'Kalme kleuren met een sober karakter'

Ingetogen kalmte is de gedachte achter de nieuwe De Ploeg collectie van Artex. Mooie materialen met een natuurlijke uitstraling verwerkt tot hoogwaardige stoffen. Met liefde voor artisanaal vakmanschap creëert dit een vloeiende zachtheid in de collectie.

Artex ontwikkeld tijdloos en duurzaam, met de gedachte dat mooie stoffen elke periode, smaak en alle vluchtige trends overstijgen. Met een missie om meerdere generaties, wisselende seizoenen en behoeften te overleven.Kalme kleuren met een sober karakter die feilloos aansluiten bij de tijdgeest zijn een belangrijk onderdeel van de collectie. De samengestelde kleurpaletten die de materialiteit van de stoffen maximaal complementeren, staan voor rust en minimalistisch design. Maar ook de meer gedurfde kleurstellingen die we van origine van De Ploeg kennen ontbreken niet aan het geheel.

De collectie van 2021 laat zich kenmerken door een design met gemêleerde stoffen. Zo leggen de ontwerpers dit jaar de nadruk op bijzondere getwijnde garens in unieke kleurcombinaties, welke de stoffen voorzien van levendigheid en diepte. Twinwool, Twist en Vivid zijn hier het resultaat van. Maar ook in Drift, Dawn, Distel en Cobble is een bijzonder duotoon effect aanwezig.  Elke stof heeft zijn eigen unieke optiek, met als gemene deler de rijke melanges. Een collectie met zowel gedurfde contrastrijke kleurmengingen als natuurlijk ogende twijnen in zachte tinten.  Dessins Pinstripe en Contour zijn geïnspireerd op Scandinavische eenvoud. Weelderige bloemenvelden vertaald naar een tweekleurig dessin in organische vormen resulteert in Contour en sluit naadloos aan bij de stijl die we van De Ploeg kennen. Pinstripe is een uitvergroting van de populaire krijtstreep in een vrijgevochten vertaling, sterk in zijn eenvoud en gecomplimenteerd door zijn natuurlijk ogende weefstructuur.Meer informatie:
Artex
Bosscheweg 79
5735 GT Aarle-Rixtel
+ 31 (0)492 386500
[email protected]
www.artex.hde.nl

Publicatiedatum: