Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Beton-Lab lanceert nieuw label tijdens Design District

Op 3, 4 en 5 november zal Beton-Lab voor het eerst haar nieuwe label presenteren op Design District. The Novel Grey bestaat uit duurzame betonnen wandtegels. The Novel Grey is hun verhaal over hoe zij de wereld om hen heen beter en mooier maken met exclusieve, handgemaakte duurzame wandtegels.

In 2019, toen Beton-Lab voor het eerst op Design District stond, werd het eerste zaadje gelegd voor Novel Grey. "Dat wisten we toen nog niet, maar nu, twee jaar later kunnen we The Novel Grey lanceren tijdens Design District. We hebben ontzettend veel zin om ons nieuwe werk voor het eerst daar te laten zien." Dat laat het bedrijf weten in een persbericht.
Dit jaar heeft het bedrijf zich vooral gericht op onderzoek en ontwikkeling. "Ons onderzoek komt voort uit ons verlangen om de wereld om ons heen mooier en beter te maken. Zo besteden we veel aandacht aan oppervlaktebehandelingen van beton en duiken we dieper in de chemische processen die van nature in en om beton plaatsvinden om daar uitzonderlijke ontwerpen en esthetiek te creƫren. Bovenal hebben we onderzoek gedaan naar verduurzaming van beton. We transformeren de Beton-Lab website dit najaar langzaam, zodat je steeds meer inzicht krijgt in onze processen."

Meer informatie:
Beton-Lab
Catharijnesingel 57
3511 GE Utrecht
[email protected]
www.beton-lab.com

Publicatiedatum: