Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Drie artikelen genomineerd voor Balthazar awards

Livingfurn ziet uit naar Meubelbeurs Brussel met totaal vernieuwde beursstand

Meubelgroothandel Livingfurn ziet uit naar de Meubelbeurs Brussel die van 7 tot en met 10 november plaatsvindt. Eigenaar Matthijs Bakker benoemt wat er te zien is in de geheel vernieuwde beursstand en is trots op de nominaties van enkele artikelen van de Balthazar prijzen.  

Dressoir Elias en Fauteuil Dali die beide genomineerd zijn voor de Balthazar Awards.

Nieuwe finishes
Tijdens de beurs worden alle nieuwste collecties gepresenteerd met veel organische vormen en nieuwe materialen; denk hierbij aan marmer, mangohouten meubelen in nieuw jasje. ''De nieuwste collecties zijn dus bestaande materialen die gecombineerd zijn met nieuwe ontwikkelde finishes die in de afgelopen coronaperiode zijn ontwikkeld.'' 

Matthijs benoemt dat hij en het hele team van Livingfurn en Brix zin hebben om deel te nemen aan de beurs en uitzien naar het ontmoeten van de bestaande en nieuwe klanten. 


Salontafel Nova.

Balthazars
Het jaarlijkse hoogtepunt tijdens de Meubelbeurs is de bekendmaking van de Balthazars. Gezien de opkomst, leeft deze prijs bij de Nederlandse en buitenlandse fabrikanten/exposanten! 
Livingfurn en Brix is ook genomineerd voor deze prijs, met maar liefst drie artikelen.

Dit zijn: dressoir Elias “eigentijds retro”, salontafel Nova en een rotan fauteuil Dali.

''Daarnaast zijn we door de beursorganisatie benaderd met de vraag of we een aantal artikelen prominent in de gangen neer willen zetten ter presentatie. Hier zijn we natuurlijk super trots op,'' vertelt Matthijs.

Stappen
Zoals onlangs in een artikel werd genoemd, heeft de meubelgroothandel de stap gezet van trendvolgend naar trendsettend. ''Hierbij hoort uiteraard een nieuwe stand. We hebben de stand geheel vernieuwd met nieuwe kleuren en wanden. Deze zal bestaan uit diverse stijlkamers met ieder hun eigen kleur. De merkbeleving van Brix staat in het voorste gedeelte van de beursstand centraal, terwijl in het achterste gedeelte de stijlkamers te vinden zijn.''


Preview van de stand tijdens MBB.

Meubelbeurs Brussel vindt plaats van 7 tot en met 10 november 2021. Livingfurn - Brix is te vinden in  Hall 8 stands 310/312.

Meer informatie:
Livingfurn - Brix
[email protected]
www.livingfurn.nl
www.brix-collection.com