Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kendix lanceert collectie in sfeer van 21e eeuw

De lockdown leerde dat het leven online gewoon doorgaat. En dat we met alle beperkingen, rust vonden dichtbij onszelf. In de natuur resetten we onze gedachten en ontstaat een vrije geest. Dat laat Kendix, producent van gordijnstoffen, weten in een persbericht. Blooming is een positief antwoord van de fabrikant op deze periode vol uitdagingen.Blooming collectie
De Blooming collectie, helemaal in de sfeer van de 21e eeuw, is ontstaan vanuit een digitale aquarel techniek. Composities van bloemen en silhouetten met bloemige kenmerken zijn digitaal verweven en gepixeld afgewerkt.

Mat aluminium en zilveren finishes onderstrepen de Blooming collectie. Combineer met gekleurd glas en spiegels. Werk met kleine meubelstukken als bijzettafels. In dit geheel past een grof gestructureerd tapijt in onverwachte vormen. Accenten van lila, lime, gember en kobalt versterken een moderne look in je interieur.Glitches pixels
Ontluikende natuur omarmd met aandacht voor de digitale transformatie van de 21e eeuw. Dat uit zicht in vooruitstrevende en vernieuwende ontwikkelingen waarbij de Kendix designers zich laten inspireren door digitale imperfecties als glitches, pixels, in en uit zoomen, gelaagdheden en vervormingen.

De Glitchart techniek inspireerde de ontwerpers van Kendix. Onverwachte output die het gevolg is van een kortdurende softwarematige storing. Juist de instabiliteit die eruit voortkomt leent zich uitermate goed voor visueel werk en ligt ten grondslag aan Blooming.

Bekijk hier de Kendix Blooming collectie.

Meer informatie:
Kendix
www.kendix.nl 

Publicatiedatum: